Cypress Gardens vid Orlando


Ett parkliknande område med cypresser och blommer i överflöd. Ligger lite utanför Orlando i Florida
Cypress Gardens ligger på Route 540 öster om Orlando. Det är vackert parkliknande oråde med cypresser och tusentals blommor. Trädgården grundades redan på 1930 – talet och var en an Orlandos första sevärdheter. I Cypress Gardens idag finns det vattenskidshower, mindjurpark och fjärilspark. Det finns möjligheter till olika båtturer och andra nöjen. Som kontrast till de andra överfulla nöjesattraktionerna i Orlando är Cypress Gardens värdefullt.

Trots att Cypress Gardens idag är utsatt för ett ganska starkt tryck av besökare så har parken åldrats med värdighet. Området är både vacker och spännande med förföriskt gröna gräsmattor och grottor, som ligger vid en sjö Bland nygifta par är Cypress Gardens en favorit, det är lätt att förstå varför: platsen är mycket romantisk med dess dofter av olika blommor och dess spegelblanka vatten.
Varje år i juni så tävlar världseliten i vattenskidåkning i Cypress Gardens.
Entréavgiften till Cypress Gardens är 35 dollar för en vuxen och 20 dollar för ett barn.
Cypress Gardens har öppet dagligen mellan klockan 9: 30 – 17:00. På sommaren kan öppettiderna vara längre. Vill du veta mer om Cypress Gardens så besök hemsidan www.cypressgardens.com